petek, 3. november 2017

Poslanstvo Zavoda Agape



Poslanstvo Zavoda Agape
Naše temeljno poslanstvo je zajeto v logotipu in imenu zavoda Agape. Agape je ena izmed grških besed za ljubezen in opisuje najplemenitejšo in najglobljo obliko ljubezni. Agape je brezpogojna ljubezen. Kdo izmed nas si je ne želi? Kdo izmed nas po njej ne hrepeni? Poslanstvo Zavoda Agape je pomoč pri vzpostavljanju odnosov, ki bodo temeljili na ljubezni in spoštovanju.
V Zavodu nudimo psihoterapevtsko pomoč posameznikom, parom, otrokom in družinam.  Organiziramo predavanja, delavnice in skupine za starše, zakonce, mlade in otroke. Prizadevamo si, da bi ljudem pokazali, kako pomembni so kvalitetni medčloveški odnosi in o tem ozaveščamo javnost. Ljudje se pogosto znajdejo v stiski, a se bojijo poiskati strokovno pomoč. Za ljudi, ki ne vidijo več izhoda, to lahko vodi v brezupni položaj. S svojim delom želimo ozavestiti miselnost, da ni sramotno priznati si, da ti je težko in da sam ne najdeš izhoda. Pogosto pomaga že samo preprost pogovor, da človek spozna, da obstajajo rešitve. Pomemben del naše dejavnosti predstavlja tudi raziskovanje terapevtskega procesa in odnosov, saj si želimo naše delo ovrednotiti, ga izpopolnjevati in razvijati.
Naše delo poteka po modelu relacijske družinske terapije in vključuje najsodobnejša spoznanja s področja teorije navezanosti in nevroznanosti. Terapevti  Zavoda Agape smo člani Združenja zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije, ki skrbi za kakovostno izvajanje terapij, predpisuje kodeks in ureja zakonske podlage na področju zakonske in družinske terapije v Sloveniji.

Za vaša vprašanja, svetovanje, vključitev v terapevtski proces ali informacije v zvezi s predavanji, delavnicami in izvajanjem skupin nam pišite na zavod.agape@gmail.com ali pa nas pokličite na telefonsko številko 031 554 496

Mag. Nataša Leskovec, Zavod Agape

Zakonska in družinska terapija in svetovanje
031 554 496
zavod.agape@gmail.com


Ni komentarjev:

Objavite komentar

So težave v zakonu premostljive